Familie Landzaat op reis
welkom op www.fam-landzaat.nl

Familie Landzaat op reis

MS Fram

MS Spitsbergen

ms Fram werd vernoemd naar het poolschip van de beroemde ontdekkingsreiziger Fridtjof Nansen en is het nieuwste schip van de Hurtigruten vloot. De Fram werd speciaal voor de ontdekkingsreizen naar de Noord- en Zuidpool met hoge ijsklasse en de modernste technische standaards als stabilisatoren ontworpen. De Fram beschikt over 128 hutten. Naast de smaakvol ingerichte suites (16-40 m²) biedt ze een keuze aan 2 tot 4 persoons binnen- of buitenhutten (10-12m²). Een royale panoramasalon en ruime buitendekken, maken het mogelijk om volop te genieten van prachtige uitzichten.
Deze ijsbreker vaart ’s zomers langs de kust van Groenland en Spitsbergen en ’s winters verzorgt het ontdekkingsreizen naar Antarctica. Het ms Fram is een zeer wendbaar en modern ingericht passagiersschip van de ijsklasse 1B en daarmee uitstekend geschikt voor expedities naar Groenland, Spitsbergen en Antarctica.
Aan boord kunt u betalen met uw cruisecard. Betaling van de cruisecard is gekoppeld aan een geldige creditcard. Alle gehanteerde prijzen zijn aangegeven in Noorse Kronen (NOK). Eventuele contante betalingen zijn alleen mogelijk in Euro, USD, GBP, SEK, DKK en NOK.

Schets MS Fram

ms Fram
Bouwjaar: 2007
Vlag: Noorwegen
Capaciteit: 127 hutten
318 passagiers
25 auto’s
BRT: 12.700 ton
Lengte: 114 m
Breedte: 20,2 m
Diepgang: 5,1 m
Snelheid: 13 knopen
IJsklasse: 1A/1B
Scheepswerf: Fincantieri (IT)
Foto’s: MS Fram in Rotterdam

Dekplan Fram

Bron tekst: Norske
Bron foto’s: Norske / Hurtigruten.com